Salaojaputket

 

Tarjoamme salaojitusta yli 50 vuoden kokemuksella. Kokeneet ammattilaisemme suunnittelevat ojituksen ja auttavat sinua valitsemaan salaojaputket kohteesi erityisvaatimukset huomioiden. Toimintamallimme ansiosta salaojituksesta saadaan toimiva ja pitkäikäinen. Suoritamme sekä tuore- että täydennyssalaojitusta.

Salaojitus kohteen ehdoilla

Käytössämme on salaojituskone, jonka avulla salaojaputket on helppo asentaa esimerkiksi peltomaahan. Salaojaputkien lisäksi konetta voidaan hyödyntää myös erityyppisten kaapeleiden maa-asennuksessa. Olemme suunnitelleet ojitukset ja välittäneet salaojaputket useisiin kohteisiin sekä Suomessa että Baltian maissa. Päätoimialueemme peltosalaojituksessa on Länsi-Uusimaa.

Meiltä saat salaojaputket sekä kiepillä että kookoksilla. Ns. kookosputkeen et tarvitse salaojitushiekkaa, vaan hiekan voi jättää kokonaan pois tai hiekan tilalla voidaan käyttää esimerkiksi haketta. Salaojitushiekka on tietyillä alueilla suhteellisen kallista, joten näillä alueilla kookosputki on varsin kustannustehokas vaihtoehto. Kauttamme on saatavilla myös perinteisiä asuintalojen pihaan tarkoitettuja salaojaputkia, joiden pituus on tyypillisesti 6 m.

Salaojaputket suoraan varastosta

Myymme eri kokoisia salaojaputkia kiepillä ja kankailla. Kysytyimpiä malleja pidämme aina muutamia kappaleita varastossamme.

Hanki salaojaputket helposti ja vaivattomasti – Ota yhteyttä.