Jätevesijärjestelmä

Jätevesijärjestelmä on aina keskeinen hankinta olipa kyse sitten uudesta tai saneerattavasta kohteesta. Tästä syystä järjestelmän valinta kannattaa tehdä yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Ab Udda Oy:n valikoimista löytyy jätevesijärjestelmä niin omakotitalojen kuin useimpien vapaa-ajanasuntojenkin tarpeisiin.

Valitse jätevesijärjestelmä kohteesi mukaan

Järjestelmän valintaan vaikuttavat syntyvän jäteveden määrä, laatu sekä maaperäolosuhteet. Etenkin syntyvän jäteveden laatuun kannattaa kiinnittää huomiota jokaisessa vaiheessa. Myymme avaimet käteen ratkaisut, sekä yksittäisiä tuotteita edullisesti, joten muista kysyä tarjouksemme.

Mikäli et tiedä mikä olisi omiin tarpeisiisi sopiva jätevesijärjestelmä, ota yhteyttä niin tutkitaan yhdessä minkä tyyppinen ratkaisu täyttää parhaiten kohteesi vaatimukset. Tarvittaessa saat kauttamme myös järjestelmän suunnitteluun liittyvät palvelut.

Jokaisen haja-asutusalueella olevan kiinteistön (omakotitalo, maatalo, kesämökki jne.), jossa on vesikäymälä on huolehdittava, että kiinteistöstä on vuoteen 2016 mennessä toimiva ja hyväksytty jätevesijärjestelmä.

Asianmukainen jätevesijärjestelmä on sijoitus tulevaisuuteen. Toimiva järjestelmä mahdollistaa viihtyisän asumisen ja nostaa kiinteistön arvoa. Vanhoilla kiinteistöillä jätevesijärjestelmä tulee saneerata asianmukaiseen kuntoon vuoden 2015 loppuun mennessä.